Ontdek jouw communicatiestijl

Wil jij soepelere interacties en betere verbindingen in zowel je persoonlijke als professionele leven? Ontdek dan jouw communicatiestijl tijdens onze workshop “Communicatie, wat is mijn stijl?”

Waarom verlopen sommige contacten zo soepel terwijl andere zo stroef lijken te zijn? Waarom voel je direct een klik met bepaalde mensen en niet met anderen? Waarom lukt het niet altijd om je boodschap over te brengen zoals je hem bedoeld hebt. Het antwoord op deze vragen lijkt complex, maar eigenlijk is het eenvoudiger dan je denkt.

Elk van ons hanteert een unieke communicatiestijl. Deze stijl bepaalt hoe we ons uitdrukken. Wanneer communicatie stroef verloopt, is dit vaak te wijten aan botsende communicatiestijlen. Het gaat vaak niet om wat er gezegd wordt maar de manier waarop.

Wat is jouw stijl van communiceren? Wat werkt goed voor jou en wat minder goed voor de mensen om je heen? Hoe komt het dat je je ergert aan het gedrag van anderen en dat de samenwerking soms stagneert? En waarom heb je het gevoel dat je gesprekken niet efficiënt verlopen? Misschien herken je ook dat je het idee hebt dat je niet gehoord wordt, of dat je het gevoel hebt dat je over anderen heen dendert.

Ontdek het allemaal tijdens onze workshop “Communicatie, wat is mijn stijl?” Hier maak je op een plezierige manier kennis met de verschillende communicatiestijlen en krijg je inzicht in jouw voorkeursstijl. Je leert hoe je effectiever kunt communiceren en begrip kunt ontwikkelen voor anderen om je heen.