“Bezieldheid en passie! Na jaren intensief trainingen volgen bij Brenda treft het mij altijd weer hoe zij haar bevlogenheid en passie weet om te zetten naar trainingen die vanuit meedoen, leren en winnen het verschil naar de toekomst maken. Samen met mooie mensen die zij altijd weer enthousiast krijgt voor haar trainingen is het een verademing om met nieuwe positieve energie weer huiswaarts te gaan. Bewustwording en energie opwekken om ballast die we allemaal dragen om te zetten naar bagage maakt een mens mooi en de wereld rijp voor de beweging naar een zinvolle toekomst. Ik heb genoten van de leerervaringen die ik heb opgedaan tijdens de sessies met Brenda.”

Harrie van Houtum
Informatie- en veranderdeskundige
___

“Brenda is een professionele en doortastende trainer en coach. Ze is niet gevoelig voor mooie praatjes, maar weet tot de kern van zaken te komen. Ze weet van aanpakken en kan op een inspirerende wijze haar leermethodes overbrengen. Haar manier van werken is vernieuwend, learning-by-doing en direct toepasbaar.

Wat ik inspirerend vind is dat ze zelf ook volop in ontwikkeling blijft. Het is niet een geleerd trucje dat ze overdraagt, maar een ontwikkeld concept gebaseerd op eigen ideeën en ervaringen. Dat merk je!

Ze denkt mee in de vraag hoe je op een zo snel mogelijke manier ontwikkeling in je leerdoelen kunt behalen op een financieel gezien zo gunstig mogelijke manier. Handig in deze tijd.”

Jessica Stoker
Teamleider Groen & techniek bij Waternet
___

“Diverse leden van onze supportteams bij een grote HBO onderwijsinstelling, totaal zo’n 60 medewerkers, hebben één of meerdere trainingen bij Brenda gevolgd. Managers en teamleiders wat meer en intensiever, anderen een wat minder diepgaand traject. Dit waren collectieve bijeenkomsten, die met name bedoeld waren om een verbetering in de samenwerking tot stand te brengen en de communicatie met onze interne klantgroepen te verbeteren. Enkele andere collega’s die wat diepliggendere obstakels ondervonden in hun functioneren hebben daarnaast ook nog een individueel coaching traject gevolgd. Juist met het leveren van maatwerk onderscheidt Brenda zich van andere trainers/coaches. Beide expertises beheerst Brenda uitstekend en met deze aanpak kan een hoog rendement worden behaald.

Kan worden behaald, omdat de inzet van het individu uiteindelijk voor een groot deel bepalend is voor het rendement. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen resultaat! Brenda haalt deze motivatie in de mensen naar boven door haar inspirerende manier van trainen en coachen. 

Als leidinggevende ben ik erg tevreden en terugkijkend vind ik de tijd en kosten die met deze trainingen gemoeid zijn geweest, meer dan de moeite waard. En mocht dat nodig zijn, dan zullen we ook nieuwe personeelsleden of collega’s die tijdelijk even vastlopen opnieuw in de gelegenheid stellen een trainings- of coaching traject te volgen.”

Hans de Vries
Teamleider/wnd. Manager