‘Het mooiste beroep van de wereld’
Brenda Sarbach (1974) heeft naar eigen zeggen “het mooiste beroep van de wereld.”  Ze werkt graag samen aan een positieve, energieke en sfeervolle werkomgeving, waar mensen zich gezien, gehoord en betrokken voelen. De afgelopen 15 jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een allround trainer en coach. Inmiddels heeft ze zo’n 4500 mensen tussen de 9 en 76 jaar begeleid, inzicht gegeven en bewust gemaakt. Ze maakt gebruik van de eclectische methode; ze kiest bij elk bedrijf, elke groep en elk persoon de meest geschikte aanpak. Juist bij het nieuwe werken is betrokkenheid, zingeving en loyaliteit van belang. Brenda heeft het talent om de juiste snaar te raken bij mensen.

Ik werk zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als in het bedrijfsleven
Juist de combinatie van beiden zorgt voor uitdaging en bevrediging. Mijn motto bij elke workshop, training of gesprek is Be The Best That You Can Be, haal het maximale uit het leven. Zorg voor een werkomgeving waar je tot je recht komt en de ruimte hebt om je talenten maximaal te benutten. Samen met andere ervaren trainers, of alleen, zorg ik voor optimalisatie van teams of individuele cliënten.

Ik ga altijd uit van eigen kracht
Mensen die in hun kracht staan, zelfvertrouwen hebben, kunnen alle omstandigheden aan en functioneren optimaal. 
Zij werken vanuit een positieve overtuiging die energie geeft. Zo leveren ze een constructieve bijdrage aan de organisatie en zijn productiever. Ik ondersteun deze mensen zodat ze hun kracht vinden.

Mijn leerervaringen

Bij elke training ga ik opnieuw de uitdaging aan met een organisatie. Samen met de mensen vind ik uit waar de behoeftes precies liggen. En samen realiseren we de meest mooie resultaten. Dat is schitterend om te ervaren en motiveert me bovendien om scherp te blijven, steeds een extra stap te zetten en mezelf te ontwikkelen. Mensen in hun volle potentieel zijn prachtig. Ik geniet van mensen die zichzelf ontwikkelen en groeien.  En ook geniet ik van mijn eigen nieuwe inzichten en mijn eigen groei. Mensen met meer inzicht in zichzelf, door de instrumenten die ik ze aanreik, maken mijn werk waardevol. 

Linkedin

Download de applicatie