Er is altijd ruimte voor verbetering, groei en ontwikkeling. Trainingen en coaching zijn effectieve middelen om de gewenste resultaten te realiseren. Sarbach Bedrijfstrainingen ondersteunt organisaties om maximaal tot hun recht te komen en duurzame successen te creëren. Wij bieden een breed scala aan ervaring, trainingen en trajecten die beschikbaar zijn voor alle soorten bedrijven, binnen de meest uiteenlopende branches en voor werknemers van elk niveau. Van een eenmalige training tot aan complete ondersteuning bij een tweejarig cultuurveranderingstraject.

Elke organisatie is anders. Andere visies, andere doelen en andere mensen. Wij geloven niet in een ‘blauwdruk voor succes’ en staan voor het bieden van maatwerk. Samen met de klant brengen wij de gewenste resultaten in kaart, stellen wij de doelen vast en creëren wij een programma op maat.

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Communicatie training

Tussen praten en het begrijpen van de boodschap zitten niet alleen een paar oren, maar een heel gebied van vertaling en perceptie. In het geval van conflicten, inefficiënte samenwerking, onbegrip, disfunctioneren, ergernis, teleurstellende resultaten en frustratie, is er meestal niet werkelijk sprake van conflicten, botsende karakters, onwil, te weinig respect en halsstarrigheid, maar eenvoudigweg van inadequate communicatie. Tachtig procent van wat er fout gaat in relaties gaat fout als gevolg van gebrekkige communicatie. De training geeft je in drie dagen ‘gereedschap’ mee waarmee zowel in de training als in de dagelijkse praktijk gewerkt kan worden. Na de training kun je gerichter communicatievaardigheden inzetten, waardoor er beter naar je wordt geluisterd en je resultaat beter is. Je bent je bewuster van je eigen resultaat in communicatie en hebt meer zicht op waar het misgaat.
Lees meer over de Communicatie training

 

Download de applicatie