Geplaatst op 11 oktober 2016

Download de applicatie en doe de test!

Wij zijn verheugd te melden dat wij inmiddels een applicatie voor smartphones hebben ontwikkeld!

De app is gratis te downloaden en biedt een communicatiestijlentest. Door het doen van de test kom je erachter wat jouw voorkeursstijl is en wat voor kenmerken er horen bij die communicatiestijl. Zo kun je, op een makkelijke en snelle manier, een nieuwe stap zetten in een meer zelfbewuste, efficiëntere en succesvollere manier van communiceren.

Doe de test en kom erachter wat jouw communicatiestijl is! Deel het ook met je collega’s, vrienden en familie en ontdek welke voorkeursstijlen zij hanteren!

Voor mensen die de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen hebben gevolgd, biedt de app extra ondersteuning bij het toepassen van de instrumenten in het dagelijks leven. De app bevat alle instrumenten en theorieën die in de training zijn behandeld. Bovendien biedt de app een nieuw, revolutionair en digitaal hulpmiddel waarmee je binnen een halve minuut de communicatiestijl van de ander kunt identificeren. Zo heb je, snel en gemakkelijk, alle hulpmiddelen binnen handbereik. Altijd en overal.

De app bevat de volgende functies:

– Communicatiestijlentest

– Identificeer de communicatiestijl van de ander*

– Het geven van negatieve feedback*

– Omgaan met teleurstellingen van de ander*

– Slachtoffer houding versus verantwoordelijke houding*

– Focussen op successen*

– Een verzoek doen van context naar inhoud*

– Omgaan met weerstand*

*Deze functies zijn alleen beschikbaar voor deelnemers van de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen. Voor succesvolle implementatie van deze instrumenten in het dagelijks leven, is persoonlijke begeleiding noodzakelijk. Wij geloven in de kracht van ervaringsleren, de theorie dient slechts ter ondersteuning.

De gratis app kan gedownload worden via deze links:
Apple iTunes
Google Play
Windows Store (8.1 en eerder)
Windows Store (Windows 10)


Leave a Reply